S-au redeschis magazinele din Big Mănăștur

S-au redeschis magazinele din Big Mănăștur

Centrul comercial Winmarkt Big Mănăștur și-a reluat activitatea în virtutea faptului că, făcând parte din categoria unităților comerciale sub 15.000 mp, magazinele mai mici de 500 mp se pot redeschide. 

Compania Winmarkt susține că s-a asigurat că primește cumpărătorii în condiții de siguranță, suprafața interioară a centrelor comerciale a trecut printr-un proces de dezinfecție mai complex înainte de deschidere și s-au luat o serie de măsuri pentru protecția și siguranța oamenilor. 

„Ne dorim ca toți oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranță la cumpărături și să știe că depunem toate eforturile pentru a menține un spațiu igienizat”, a declarat Iulian Hatmanu, Property Manager la Winmarkt.

Alături de centrul comercial de la Cluj s-au deschis toate complexele Winmarkt din țară. Conform prevederilor legale în vigoare, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienți, a transmis conducerea Winmarkt.

Achiziționată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), rețeaua de centre comerciale Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale și o clădire de birouri, în Cluj-Napoca, Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

CITEȘTE: În Platinia se intră acum cu mască de protecție

În 2016, o suprafaţă din centrul comercial Winmarkt Cluj din Mănăştur a fost închiriată de lanţul de magazine de îmbrăcăminte şi decoraţiuni interioare Pepco. Printre principalii concurenţi ai Winmarkt de pe piaţa clujeană se numără Central, Sora, Platinia, Sigma, dar şi marile centre Iulius Mall sau Vivo.                      

Comenteaza