Sanex Cluj investește 2 mil. euro în produse noi și un showroom în București. „Va fi un an dificil, în care trebuie să facem față scumpirilor"

Sanex Cluj investește 2 mil. euro în produse noi și un showroom în București. „Va fi un an dificil, în care trebuie să facem față scumpirilor"
Societatea din Cluj a sistat fabricația de produse sanitare acum 15 ani | Foto: Wall Street

Sanex, producător de plăci ceramice din Cluj, vrea să investească două milioane de euro în 2022 și anticipează un an greu din cauza creșterilor de preț la energie și servicii.

Sanex, producătorul de plăci ceramice din Cluj, a alocat două milioane la bugetul de investiții pentru 2022.

În 2021, cifra de afaceri a grupului Lasselsberger Ceramics România, format din companiile Sanex şi Lasselsberger, a crescut cu aproximativ 4% comparativ cu anul precedent, potrivit datelor citate de ZF.

„Cea mai mare parte a bugetului de investiții va fi direcţionată în dezvoltarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice şi lansarea de noi game de produse folosind această tehnologie, precum şi în deschiderea unui nou showroom Cesarom în Bucureşti“, spune Petrişor Grindeanu, director general al Lasselsberger Ceramics România.

Tot Grindeanu mai afirmă că „agravarea situaţiei sanitare începând cu trimestrul al treilea şi restricţiile legate de accesul clienţilor în magazine au influenţat afacerile noastre din ultima parte a anului”.

Directorul general al companiei crede că anul 2022 va fi un an dificil, în care va trebui să facă față creşterilor uriaşe de preţ în ceea ce priveşte energia, dar şi alte servicii.

În pre­­zent, echi­p­a grupului Lasselsberger Ceramics Româ­nia are aproape 450 de oameni.

Comenteaza