Se ieftinesc chiriile din Cluj Napoca

Se ieftinesc chiriile din Cluj Napoca

Prețul chiriilor din Cluj Napoca se află în scădere. Trendul este datorat cursurilor online și a muncii de la domiciliu.

În aceste condiţii, proprietarii de apartamente sunt nevoiţi să se adapteze. Sunt dispuşi să închirieze şi pe o perioadă mai scurtă de timp şi să negocieze mai mult, informează obsevatornews.ro.

Anamaria Grădinaru, agent imobiliar: Proprietarii sunt un pic mai flexibili, acceptă să ofere garanţia înapoi, în cazul în care persoana respectivă îşi pierde locul de muncă sau din punct de vedere al studenţilor, dacă nu mai merg fizic la facultăţi, ci doar online. Am închiriat şi pe şase luni sau chiar 2-3 luni.

Chiria pentru o garsonieră în Cluj Napoca, 200 de euro

Vasile Meseşan, dezvoltator imobiliar: Nu este convenabilă pentru că sunt cheltuieli care în momentul în care închiriezi sau pleci nu se amortizează. Au fost alte solicitări pentru cei care au avut spaţii mai mari şi s-au reorientat pe spaţii mai mici.

Chiriaşii sunt mulţumiţi, însă, că au reuşit să obţină preţuri mai mici.Chiar şi cu preţuri scăzute la chirii, Cluj-Napoca se menţine în top. O garsonieră costă 200 de euro pe lună, iar un apartament cu două camere şi loc de parcare între 330 şi 350 de euro.

Etichete
Comenteaza