Se redeschid mall-urile! Rămâne de îndeplinit o singură condiție

Se redeschid mall-urile! Rămâne de îndeplinit o singură condiție

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunțat că a avut, alături de premierul Ludovic Orban, o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România, în care s-a discutat despre redeschiderea mall-urilor. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din 15 iunie vei putea merge din nou la mall, asta doar dacă numărul infectărilor cu COVID-19 va continua să scadă, a anunțat, marți, ministrul economiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook. 

Totodată, ministrul spune că, deocamdată, nu a fost luată în calcul și redeschiderea cinematografelor și a spațiilor de joacă din mall-uri de la aceeași dată.

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a precizat ministrul Virgil Popescu, în mesajul postat pe Facebook.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza