Start-up clujean pentru industria stomatologiei, evaluat la peste 2 milioane de euro

Start-up clujean pentru industria stomatologiei, evaluat la peste 2 milioane de euro

Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras, la mai puțin de două luni de când poate fi accesat online, încă o investiție de 100.000 de euro din partea unui antreprenor din domeniul medical.

La finalul lunii martie, Gumzzz a anunțat o primă investiție de 100.000 de euro făcută de angel investor-ul Stelian Bogza, cofondator al BenefitOnline. Al doilea investitor este Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic. Platforma este evaluată acum la peste două milioane de euro. Pentru anul acesta, compania pregătește o ultimă rundă de investiție, estimând că la începutul lui 2021 să ridice o rundă.

“Motivele pentru care am ales să investesc în acest proiect sunt că am regăsit în el multe dintre elementele ce lipsesc pe piața serviciilor stomatologice. Gumzzz asigură conectarea a milioane de utilizatori, oferind astfel posibilitatea oricărui cabinet sau clinică stomatologica să se dezvolte și să atragă clienți care nu sunt neapărat din aceeași zonă geografică”, a declarat Cristian Petri.

În perioada de prelansare, Gumzzz a înregistrat 1.500 de utilizatori din țară interesați să își programeze următoarea vizită la un medic stomatolog, prin intermediul acesteia. Aceasta se adresează pacienților și cabinetelor și clinicilor stomatologice, concentrându-se pe îmbunătățirea procesului de selecție a serviciilor medicale, dar și pe oferirea de soluții cu privire la asigurări medicale dentare și finanțare pentru pacienți, facilități pe care intenționează să le introducă în perioada următoare.

“Unul dintre avantajele Gumzzz este că virtualizează interacțiunile dintre pacient și clinică ce nu implică prezența fizică, iar această facilitate modelează felul în care se vor desfășura actele medicale de acum încolo. Din perspectiva antreprenorială, așa cum anumite afaceri precum cafenele și mici întreprinzători au apelat la varianta voucherelor pentru a se menține în viață în această perioadă, am introdus această opțiune pentru că și cabinetele și clinicile stomatologice au fost în incapacitatea de a funcționa”, spune Vlad Șuteu, CEO Gumzzz.

Persoanele care vor să se programeze pentru intervenții stomatologice la una dintre clinicile listate își pot crea un cont gratuit pentru a selecta oferta cea mai relevantă pentru ei pe baza recenziilor făcute de alte persoane. Utilizatorii au acces transparent la prețurile procedurilor și a tratamentelor stomatologice. În prezent sunt listate 27 de clinici și cabinete stomatologice din 13 orașe ale României, inclusiv Cluj-Napoca și Turda.

Utilizatorii pot cumpăra vouchere la unitățile stomatologice din platformă, cu care ulterior pot plăti procedurile dorite sau pot achita cu cardul pentru rezervarea consultației. Pe platformă există informații relevante despre opțiunile de transport și facilitățile de cazare din orașul în care se află clinica. Platforma include și componenta de turism medical, iar pacientul are control asupra serviciilor medicale, cazării și transportului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza