Te confrunţi cu lipsa forţei de muncă?

Te confrunţi cu lipsa forţei de muncă?

Penitenciarul Gherla a anunțat că se pune la dispoziție forță de muncă specială pentru societăți comerciale.

Penitenciarul Gherla oferă forță de muncă specială pentru societăți comerciale, în special pentru activități care se pretează pentru munca la domiciliu și care necesită manoperă individuală.

Folosirea forței de muncă specială asigură „cea mai eficientă soluție pentru socitățile care doresc stabilitate și rentabilitate în activitățile desfășurate”, potrivit reprezentanților Penitenciarului Gherla. Astfel, între avantajele colaborării cu unitatea se numără asigurarea unui număr constant de persoane private de libertate pe toată durata derulării contractului, atât în interiorul penitenciarului, cât şi în exteriorul acestuia, precum și asigurarea spaţiilor pentru amplasarea utilajelor în vederea confecţionării produselor (folosind persoane private de libertate la muncă.

Tarifele se negociază în funcţie de complexitatea lucrărilor efectuate. 

Folosirea la muncă a deţinuţilor nu implică încheierea unor contracte de muncă cu persoanele private de libertate, ci doar incheierea unui contract de prestari servicii intre societate şi penitenciar. Cei care aleg să lucreze cu deținuții beneficiază de scutirea de la plată a obligaţiilor faţă de bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor de sănătate, fond de şomaj, etc. 

Alte avantaje ale acestui tip de colaborare constau în „siguranţa asupra materiilor prime, materialelor, uneltelor şi utilajelor folosite în procesul tehnologic, neexistând riscul sustragerii acestora”, în faptul că paza persoanelor private de libertate şi hrana acestora sunt asigurate de către penitenciar, iar supravegherea şi coordonarea lucrărilor sunt asigurate de către personalul propriu al penitenciarului clujean, în colaborare cu reprezentanţii societăţii respective.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta Penitenciarul Gherla la sediul instituției din localitate (str.Andrei Mureșanu, nr.4), telefon 0264 241 683, fax 0264 241 332, sau pe e-mail, la adresa pgherla@anp.gov.ro

Comenteaza