Telemunca a mărit producția la fabrica de scaune din Cluj

Telemunca a mărit producția la fabrica de scaune din Cluj

Pandemia a scos în evidenţă importanţa prezenţei online şi a însemnat pentru o oportunitate de a creşte vânzările, conform producătorului clujean Antares România, care a ajuns la peste 1.400 de scaune pe zi.

Subsidiara grupului ceh Antares, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 7,8 mil. euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Compania a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 34,2 mil. lei (7,2 mil. euro), un profit net de 180.000 de lei şi un număr mediu de 108 angajaţi, conform datelor publice. Antares România produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

Producătorii de mobilier din Cluj au fost printre cei mai activi anul trecut în privința delegațiilor în afara României, în ciuda restricțiilor de deplasare internaționale. Ede Balint, directorul fabricii Antares, a făcut parte dintr-o delegație în Egipt, fiind solicitat pentru un contract important, de mii de scaune, în noua capitală a statului african, proiect urban de 45 de miliarde de dolari.

Comenteaza