Transportator din Cluj: „Piaţa a scăzut ca volum de mărfuri, la fel şi preţurile pe transporturi. Ne chinuim cu rentabilitatea”

Transportator din Cluj: „Piaţa a scăzut ca volum de mărfuri, la fel şi preţurile pe transporturi. Ne chinuim cu rentabilitatea”
| Foto: Facebook - Patristrans VT Logistic

Oficialul unei companii de transport din județul Cluj, afirmă că domeniul se confruntă cu dificultății în această perioadă și că ultimele în două luni de vară au fost foarte puține mărfuri.

Fondatorul companiei de transporturi Patristrans VT Logistic din Apahida, zona metropolitană Cluj, afirmă că piața de transporturi se confruntă cu dificultăți în această perioadă.

„Piaţa a scăzut ca volum de mărfuri, la fel şi preţurile pe transporturi, ne chinuim să ţinem rentabilitatea pe linie, facem grupaje, activăm pe o piaţă foarte grea. Pe iulie am avut scădere cu 2% şi vom avea scădere şi pe august, o lună cu foarte puţine mărfuri“, a de­clarat pentru ZF Vasile Adrian Negrea, fondato­rul companiei.

Acesta mai afirmă faptul că a oprit investițiile în flotă, care are actualmente 65 de camioane. 

Compania din județul Cluj care transportă mărfuri generale a raportat în 2022 o cifră de afaceri netă de 45.470.652  milioane de lei și un profit net de 1.204.706 milioane de lei, cu un număr mediu de 28 de angajați, potrivit datelor oficiale de pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Comenteaza