Unde își construiește Daniel Metz următorul bloc. Șase etaje în centrul Clujului

Unde își construiește Daniel Metz următorul bloc. Șase etaje în centrul Clujului
CEO-ul NTT Data are și o intensă activitate de dezvoltator imobiliar. Va construi un nou bloc în centrul Clujului.

EBS Real Estate Investments este o companie tot mai implicată în afacerile imobiliare. În decembrie, societatea care îl care pe Daniel Metz, CEO NTT Data România, ca principal acționar, cu 95% (potrivit termene.ro), și-a autorizat un nou bloc. Acesta va fi edificat în zona centrală Clujului. Blocul a fost botezat BelleResidence și are un website propriu. 

"Situat la numai căteva minute de centrul Clujului, pe strada Traian, nr. 7, apartamentele beneficiază de luminozitate și confort fiind parte dintr-un ansamblu rezidential bazat pe principii dintre cele mai exigente", se arată în prezentarea proiectului.

Clădirea ar urma să aibă șase etaje (cinci etaje și unul retras, alături de subsol și parter) și va fi construită pe strada Traian, la numărul 7. Apartamentele vor avea între 31 și 92 de metri pătrați suprafață utilă. Zona Traian este una de regenerare urbană; nivelul de înălțime a crescut foarte mult în ultima perioadă. Să ne amintim doar de cele două edificii înalte ridicate de SDC Imobiliare, de pe strada Traian 73, cu nouă etaje, și cea, tot de pe strada Traian, de pe vechiul amplasament al fabricii Prodvinalco.

Proiectul pentru blocul de pe strada Traian aparține societății A&A Studio Proiect. Surprinde valoare extrem de mică trecută în dreptul costurilor de execuție a lucrării: doar 308.175 lei. Durata de realizare a investiției este estimată la 24 de luni.

EBS Real Estate Investments mai construiește un ansamblu imobiliar pe strada Anton Pann 28-30, sub numele Beauciel. Ansamblul Rezidențial #Beauciel este gândit tocmai pentru nevoile omului modern și energic care dorește un spațiu plin de confort și proximitate de centrul orasului. "Amplasat pe strada Anton Pann nr. 28-30 (la intersecție cu strada Bucuresti), complexul este format din doua corpuri, cu un total de 103 apartamente și 4 spații comerciale.
Ansamblul dispune de curte interioara, spațiu amenajat pentru copii, parking subteran și suprateran, lifturi", se arată pe website-ul proiectului.

 

Comenteaza