Zboruri Cluj-Budapesta, de la jumătatea lui decembrie. Urmează Debrecen

Zboruri Cluj-Budapesta, de la jumătatea lui decembrie. Urmează Debrecen

Compania ungară Aeroexpress Regional va lansa, începând cu data de 16 decembrie, zborurile pe ruta Budapesta – Cluj-Napoca – Budapesta, mai devreme decât era planificat pentru martie anul viitor, datorită interesului ridicat pentru acest serviciu.

Zilele de zbor vor fi luni, miercuri şi vineri, se arată în comunicatul companiei aeriene remis agenţiei ungare de presă MTI.

Firma BASe Airlines, coproprietară, este cea care operează zborurile, aceasta fiind o companie aeriană cu capital ungar cu zeci de ani de experienţă în Europa.

Potrivit comunicatului, Aeroexpress intenţionează să lanseze în primăvară noi zboruri în Bazinul Carpatic, dar şi zboruri regionale, iar planul său este să creeze legături noi cu Debrecen şi Târgu Mureş, şi să mai adauge şi alte destinaţii.

Potrivit informaţiilor aflate pe site-ul Aeroexpress Regional, acţionarul fondator al companiei este BASe Airlines Zrt., o companie cu capital 100% ungar, cu o experienţă de 31 de ani pe piaţă şi o experienţă semnificativă în domeniul aviaţiei regionale în Europa, iar printre fondatori se numără şi persoane fizice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza