Cât te costă să studiezi la universitățile private din Cluj

Cât te costă să studiezi la universitățile private din Cluj
| Foto: Facebook/ Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir Cluj-Napoca

Înscrierile la facultate sunt în plină desfășurare, iar ZIUA de CLUJ vă prezintă topul celor mai scumpe specializări din cadrul universităţilor clujene private. 

Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir 

Cea mai scumpă facultate din rândul universităţilor private din Cluj este Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir, cu o taxă de şcolarizare de 3.300 lei/an. La Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea contabilitatea şi auditul afacerilor, taxa este de 2.800 lei/an, în timp ce la specializarea contabilitate şi informatică de gestiune taxa anuală se ridică la 2.600 lei.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 3 iunie şi 31 iulie pentru Facultatea de Ştiinţe Economice. La nivel licență, facultatea scoate la concurs 75 de locuri învățământ cu frecvență şi 100 de locuri la învăţământul cu frecvență redusă.

La Facultatea de Drept, perioada de admitere este cuprinsă între 3 iunie şi 22 iulie. Aici sunt scoase la concurs 200 locuri pentru învățământul cu frecvență şi 150 locuri pentru învăţământ cu frecvență redusă.

Universitatea Sapientia Cluj-Napoca

  • Facultatea de Drept – 2.026 lei/an, oferă 20 de locuri bugetate şi 10 locuri cu taxă.
  • Facultatea de Ştiinţe şi Arte - 1.576 lei/an, scoate la concurs 12 locuri la buget şi 13 locuri cu taxă.
  • Departamentul de relaţii internaţionale şi studii europene - 1.126 lei/an, oferta educaţională cuprinde 23 locuri la buget şi 7 locuri cu taxă.
  • Departamentul de ştiinţa mediului – 1.126 lei/an, oferă 13 locuri bugetate şi 12 locuri cu taxă.

Calendarul admiterii pentru noul an universitar poate fi consultat AICI!

Potrivit unui anunţ postat pe site, Universitatea Avram Iancu Cluj-Napoca nu face înscrieri la nicio specializare de nivel licenţă pentru noul an universitar.

Universitatea Bogdan Vodă Cluj-Napoca organizează şi ea admitere pentru anul universitar 2019-2020, iar taxa de şcolarizare este de 800 euro/an şi se achita în lei la cursul BNR din ziua plăţii.

VEZI ŞI: TOP cele mai scumpe facultăți din Cluj: de la 4.000 de lei la 6.000 de euro

Comenteaza