Clasa profesională în sistem dual pentru specializarea electrician la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca

Clasa profesională în sistem dual pentru specializarea electrician la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca

Parteneriat între SDEE Transilvania Nord, Primăria Cluj-Napoca și Colegiul Energetic.

Reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord împreună cu cei ai Societății Energetice Electrica S.A. au participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, pentru a susține și a ura bun venit elevilor din clasa profesională în sistem dual (specializarea electrician), înființată în cadrul parteneriatului dintre SDEE Transilvania Nord, Primăria Cluj-Napoca și Colegiul Energetic.

SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev al clasei profesionale o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună. Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Nord sau în alte companii din Grupul Electrica.

Clasa profesională în sistem dual pentru specializarea electrician la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca.

Inițiativa susținerii învătământului în sistem dual presupune avantaje semnificative de ambele părți. Elevii vor beneficia de întreaga noastră susținere și îndrumare pentru a se dezvolta profesional în condiții optime, iar compania noastră, ca și operator de distribuție a energiei electrice, va dobândi electricieni bine pregătiți, capabili să facă față provocărilor pe care le presupune această profesie.

Le dorim mult succes în noul an școlar și îi încurajăm să studieze cu toată seriozitatea pentru a deveni profesioniștii valoroși de care are nevoie sistemul energetic.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Bihor, Sălaj și Cluj, având o arie de operare de aproximativ 34.160 kilometri pătrați. Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Transilvania Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 43.500 kilometri și a unei echipe de peste 2.160 de angajați.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza