Elevii unei clase a Colegiului Tehnic Energetic vor beneficia de o bursă lunară de 500 lei

Elevii unei clase a Colegiului Tehnic Energetic vor beneficia de o bursă lunară de 500 lei

SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev o bursă lunară în valoare de 500 lei.

SDEE Transilvania Nord, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca au semnat un contract de parteneriat pentru înființarea unei clase profesionale în sistem dual (profil electric) la Colegiul Tehnic Energetic.

În cadrul parteneriatului, începând cu anul școlar 2019-2020, elevii unei clase a Colegiului Tehnic Energetic vor beneficia de o bursă lunară, echipamente și condiții de pregătire practică.

SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună, precum și condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, echipament de lucru și de protecție. În plus, va fi oferită o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei sau în alte companii din Grupul Electrica.

Scopul parteneriatului este stimularea performanței elevilor Colegiului Tehnic și formarea de profesioniști valoroși care să activeze în domeniul energetic.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza