Îți plac filmele cu James Bond? SRI, acțiune de recrutare în liceele din Cluj

Îți plac filmele cu James Bond? SRI, acțiune de recrutare în liceele din Cluj

SRI anunță elevii de clasa a XII-a că selecționează candidați în vederea participării la examenele de admitere la instituții de învățământ civile și militare, atât la studii universitare de licență, cât și postliceale.

Oferta educațională din 2024 pentru elevii care termină clasa a XII-a a Serviciului Român de Informații a fost transmisă liceenilor în școlile din Cluj. 

SRI caută printre liceeni ofițeri operativi și analiști, ofițeri și subofițerilor în domenii tehnice, precum și tineri care  vor "un job în cadrul Brigăzii Antiteroriste". Conform documentului transmis de SRI, pentru aceștia din urmă, condiția este să practice sau să fi practicat un sport de performanță.

"Elevii de liceu care își doresc să devină ofițeri operativi sau ofițeri analiști pot opta pentru înscrierea la studii universitare de licență oferite de Academia Națională de Informații Mihai Viteazul.

Dacă intenționați să aplicați pentru un post în SRI vă recomandăm să consultați surse oficiale de informații (www.sri.ro, www.animv.ro, paginile de Facebook, Instagram, LinkedIn etc.)", se arată în documentul transmis elevilor.

Comenteaza