Foto Royal School: Educația de calitate începe devreme

Royal School: Educația de calitate începe devreme

Fiecare copil merită cel mai bun început posibil în viață.

Fiecare copil trebuie să beneficieze de sprijinul care să îi permită să își atingă potențialul. Royal School oferă, în cadrul grădiniței, singurul program British Early Years Foundation din Cluj, condus de o echipă dedicată de educatori britanici și români.

Curriculumul nostru britanic modern se concentrează pe dezvoltarea abilităților unui copil în comunicare, dezvoltare fizică, dezvoltare personală, socială și emoțională, alături de matematică, știință, arte și achiziționarea limbii engleze începând cu vârsta de 3 ani.

Royal School știe că fiecare copil este un copil unic. Fiecare copil învață în mod constant și poate fi  încrezător, capabil și sigur pe sine atunci când i se oferă sprijinul corect. Prin formarea unui parteneriat între școală și părinți și informarea constantă a părinților cu privire la dezvoltarea și progresul copilului lor, niciun copil nu rămâne vreodată în urmă.

Facilitățile noastre pentru grădiniță (Kindergarten - copii cu vârsta împlinită de 3 ani la 01.09.2021, Reception class - copii cu vârsta de 4 ani împliniți, Year 1 - copii cu vârsta de 5 ani împliniți și Year 2 -copii cu vârsta de 6 ani împliniți) sunt sigure, stimulative și deosebit de frumoase, construite cu migală și pasiune folosind materiale de cea mai înaltă calitate pentru a îmbogăți mediul educațional și a oferi oportunități unice de învățare atât în ​​interiorul, cât și în afara clasei.

Echipa noastră de profesori combină cele mai noi practici din Marea Britanie cu sensibilitate culturală și sprijin lingvistic acolo unde este necesar.

Avem implementate și dovedite măsuri eficiente de sănătate și siguranță, inclusiv protocoale de vârf anti-Covid.

Programul zilnic, care începe de la ora 08:30 și se termină la ora 16:00, permite un echilibru optim între nevoile elevilor și cele ale părinților. Elevii sunt angajați și stimulați pe tot parcursul zilei printr-o serie de activități interesante, servesc zilnic masa de prânz sănătoasă și două gustări, beneficiind de odihnă după masă. Părinții pot avea încredere că nevoile copilului lor sunt pe mâini bune, permițându-le să se concentreze asupra muncii de zi cu zi.

Vă invităm să experimentați și să vă înscrieți până la sfârșitul lunii iunie la “One Free Day in Royal School”! Noul an școlar începe în 30.08.2021!

Justin Kilcullen-Nichols, Head of School

Comenteaza