Singurul moderator european care a realizat show-uri TV simultan în 2 ţări vine la Cluj ca să-i înveţe pe studenţi

Singurul moderator european care a realizat show-uri TV simultan în 2 ţări vine la Cluj ca să-i înveţe pe studenţi
Dan Negru, cunoscutul realizator de televiziune de la Antena 1, vine la Cluj ca să-i înveţe pe studenţii de la Jurnalism cum să faci audienţă.

Dan Negru va fi invitatul studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicǎrii (FSPAC), din cadrul Universitǎţii "Babeş-Bolyai" joi la ora 12, în amfiteatrul 101 al facultăţii, unde moderează dezbaterea "Secretul audienţelor în televiziune".

Cu o zi înainte de evenimentul de la FSPAC, adică mâine, seara la ora 18, Negru are o întâlnire cu membrii Colegiului Studenţesc de Performanţǎ Academicǎ, pe tema Performanţei în televiziune, la Clubul Casei Universitarilor. La ambele întâlniri, se va prezenta şi volumul "Amintiri în alb şi negru", apărut la editura Corint, în care autorul evocǎ amintiri din cariera sa din televiziune.

Dan Negru a absolvit Liceul Economic din Timişoara, apoi a urmat cursurile Facultǎţii de Drept şi ale Facultǎţii de Jurnalisticǎ din acelaşi oraş. Înainte de a ajunge în televiziune, a lucrat, un an de zile, la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara, la compartimentul financiar-contabil. Şi-a început cariera de jurnalist la Radio şi TVR Timişoara. A prezentat numeroase festivaluri, printre care Mamaia, Eurovision, Callatis, dar şi show-uri TV, precum "Academia vedetelor", "Ziua judecǎţii", "Ciao Darwin", "Competiţia", "Secret talent", "Jocuri la Saint Tropez", "Ziua judecății", "Te pui cu blondele?", "Genialii", "Money Drop", "Plasa de stele", "Câştigi în 60 de secunde", "Demascarea", "Next Star" etc.


Este singurul moderator TV european, care a realizat simultan show-uri TV, lider de audiență, în două țări, România și Republica Moldova, precizează UBB.

Comenteaza