Târg de masterate UBB, la CCS

Târg de masterate UBB, la CCS
UBB organizează un târg de masterate în data de 8 aprilie, începând cu ora 11, la Casa de Cultură a Studenților. Evenimentul se află la prima ediţie şi este organizat în parteneriat cu OSUBB

Timp de o zi, cadre didactice şi masteranzi ai facultăţilor din cadrul UBB vor sta la dispoziţia studenţilor interesaţi de programele de master şi îi vor îmdruma în alegerea unui program potrivit abilităţilor, competenţelor şi nevoile acestora.

"Având în vedere că programa școlară a primului ciclu de învățământ universitar nu acoperă în totalitate pachetul de cunoștințe pe care un student ar trebui să îl dobândească într-un anumit domeniu, aceștia doresc să aprofundeze o anumită ramură a acestuia printr-un program de masterat. De aceea în cadrul programelor de master studenții se axează pe cercetare şi aprofundeză cunoștințele acumulate în cei trei, patru ani de licență. Luând în considerare împărțirea studiilor universitare în 3 cicluri (licență, master și doctorat), implementate odata cu Procesul Bologna, considerăm necesar ca pentru un parcurs axat pe nevoile studentului, acesta să fie informat cât mai bine în sensul oportunităților puse la dispoziție", a declarat Oana Onicaș, președinte OSUBB.

de către Universitatea Babeș-Bolyai. Totodată, în sensul unei informări cât mai precise, luăm în considerare studenții altor facultăți care hotărăsc să își continue studiile în UBB.

 

Etichete
Comenteaza