Episcopul Crihălmeanu le-a mulțumit lui Uioreanu și Apostu. "Domnul Horea există și se gândește în continuare la noi, de la Gherla"

Episcopul Crihălmeanu le-a mulțumit lui Uioreanu și Apostu.
Greco-catolicii și-au inaugurat oficial două noi clădiri: una în curtea bisericii Bob, care este destinată ciclului primar și alta în pe strada Moților numărul 26, în care vor studia elevii claselor 9-12 ale Liceului Inochentie Micu. Cu acest prilej episcopul greco - catolic de Cluj - Gherla, Florentin Crihălmeanu, a ținut să mulțumească mai multor persoane, dar nu i-a uitat pe fostul președinte al Consiliului Județean, aflat acum la închisoare la Gherla, precum pe fostul primar Sorin Apostu.

Permiteți-mi să mulțumesc și unei persoane care nu se află printre noi, dar ne-a sprijinit foarte mult, domnul Horea Uioreanu. De multe ori când se întâmplă anumite elemente negative, trecem multe nume sub tăcere. Cât timp era activi, erau buni, frumoși și ne plăcea să îi vedem în primele rânduri, apoi nu mai există. Să știți că domnul Horea există și se gândește în continuare la ceea ce s-ar putea face de acolo de unde este, de la Gherla.

Permiteți-mi să-mi aduc aminte de o altă persoană care  a avut un rol deosebit în edificarea acestei construcții, domnul Sorin Apostu. Ideea construirii unui edificiu pentru acest liceu, aici în curtea episcopiei noastre, am discutat-o mai întâi cu domnul Sorin Apostu. S-a întâmplat ce s-a întâmplat și cel care a preluat responsabilitățile primăriei a fost domnul Radu Moisin, cu care am continuat acest vis, au fost cuvintele de apreciere ale ierarhului greco-catolic, Florentin Crihălmeanu.

 

 

Comenteaza