Protest anunțat la Cluj: Toți pentru Justiţie și Fiscalitate Coerentă

Protest anunțat la Cluj: Toți pentru Justiţie și Fiscalitate Coerentă
Inițiatorii protestului antiguvernamental de duminică îi așteaptă pe clujeni la Monumentul Memorandiştilor, la ora 18.00 pentru a manifesta împotriva proiectului de modificare a Codului penal și a legilor fiscale adoptate.

Pe lista revendicărilor anunțate de iniţiatorii protestului "Toți pentru Justiţie și Fiscalitate Coerentă" sunt retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției, dar şi a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală, demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice, dar şi modificarea legilor fiscale adoptate și demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege și legilor menționate anterior.

„Vrem ca justiția să rămînă independentă, vrem demnitate, transparență și competență din partea persoanelor cu funcții publice!", spun organizatorii protestului de la Cluj, grupările Corupţia Ucide şi Umbrela Anticorupţie Cluj.

În urmă cu trei săptămâni, mii de clujeni s-au adunat în centrul orașului pentru a protesta împotriva Legilor Justiției, fiind alături de miile de oameni care protestau la București și în țară. 

Comenteaza