Recorduri pe linie pentru ziuadecj.ro 18 ianuarie

Recorduri pe linie pentru ziuadecj.ro 18 ianuarie
Website-ul ziuadecj.ro şi-a depăşit recordurile la toţi indicatorii în săptămâna 10-16 ianuarie 2011, potrivit trafic.ro. Astfel, numărul vizitatorilor unici a trecut în premieră de pragul psihologic de 50.000, vizitele au depăşit pentru prima dată cifra de 90.000, iar afişările s-au situat peste plafonul de 250.000.
Cititorii ziuadecj.ro au apreciat ştirile despre viaţa politică, administraţia, educaţia şi sportul din Cluj, dar şi selecţia de informaţii naţionale şi internaţionale publicate în timp real pe website-ul ziarului ZIUA de CLUJ. “Rezultatele se datorează ambelor echipe, ZIUA de CLUJ şi ziuadecj.ro. Este un pas către ceea ce ne-am propus, să devenim principala sursă de informare a publicului clujean pe internet. Pregătim o serie de hotărâri strategice, care vor ajuta ziuadecj.ro să devină un jucător tot mai important în peisajul online-ului clujean. Rămâneţi deci alături de noi!”, a spus directorul Rareş Bogdan.

“Clujenii au înţeles că ziuadecj.ro s-a transformat într-un website de breaking news, care urmăreşte evenimentele şi care nu asistă pasiv la acestea. Le mulţumim sincer celor care au fost alături de noi săptămâna trecută, dar nu numai lor. Avem vorbe calde pentru toţi cei care au intrat fie şi o singură dată pe site-ul nostru”, a spus şi project managerul Ionel Lespuc.


ziuadecj.ro, în săptămâna 10-16 ianuarie 2011

vizitatori unici - 50.161
vizite - 90.248
afişări - 252.379

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza