10.000 de şomeri din Cluj şi Alba primesc telefoane şi cartele gratis, pe bani europeni

10.000 de şomeri din Cluj şi Alba primesc telefoane şi cartele gratis, pe bani europeni
Un număr de 10.000 de şomeri din Cluj şi Alba primesc gratis cartele şi telefoane mobile, pentru a fi sunaţi şi anunţaţi despre locurile de muncă disponibile.

Banii vin dintr-un proiect cu finanţare europeană implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, în valoare de 3,7 milioane de euro. Proiectul va fi demarat luni iar în cadrul acestuia 10.000 de şomeri primesc gratuit cartele în valoare de 5 euro şi telefoane mobile ieftine. "Şomerii vor putea fi anunţaţi şi în cazul în care va fi organizată o bură a locurilor de muncă", mai spune directorul AJOFM, Daniel Don, conform Mediafax. Call center-ul finanţat cu bani europeni va avea 14 angajaţi.

Don spune pentru ziuadecj.ro că beneficiarii telefoanelor şi ai cartelelor vor fi selectaţi din baza de date ale AJOFM Cluj şi respectiv Alba, care numără în acest moment câte peste 11.000 de persoane. "Vom analiza, din baza de date cei care nu au telefoane vor primi de la noi", a spus el, adăugând că a achiziţionat deja cele 10.000 de cartele şi că telefoanele mobile vor fi obţinute printr-o sponsorizare.

 

Comenteaza