Accident cu trei mașini pe Cluj - Oradea. O persoană a rămas încarcerată/ Traficul a fost oprit

Accident cu trei mașini pe Cluj - Oradea. O persoană a rămas încarcerată/ Traficul a fost oprit
| Foto: alesdonline.ro

Trei autovehicule au fost implicate, miercuri, într-o coliziune pe DN 1 Cluj - Oradea, după Huedin, circulația fiind oprită în ambele sensuri.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, în localitatea bihoreană Cornițel. Au fost implicate o autocisternă și două autoutilitare, circulația fiind oprită în ambele sensuri timp de o oră..

"În urma impactului, se efectuează manevre pentru descarcerarea unei persoane, care este în stare de conștiență", informează Centrul INFOTRAFIC.

“La data de 7 februarie, la ora 10.54, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, în localitatea Cornițel, județul Bihor, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoutilitare și o autocisternă”, a precizat pentru AlesdOnline, Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor. 

Nu există risc de explozie, autocisterna fiind goală.

UPDATE: Traficul rutier pe DN1, în zona localităţii Corniţel s-a reluat însă deocamdată doar pe un singur fir, alternativ, dirijat pe sensul de mers Oradea - Cluj de poliţiştii aflaţi la faţa locului. 

Comenteaza