ACI după decizia Curţii de Apel în scandalul Sălii Polivalente: "oferta Con-A este neserioasă şi neconformă, contractul trebuie desfiinţat"

ACI după decizia Curţii de Apel în scandalul Sălii Polivalente:
Oferta Con-A prin care compania sibiană a câştigat contractul de construcţie a sălii polivalente din Cluj-Napoca este "neconformă" şi "neserioasă", susţine asocierea care s-a clasat pe un loc inferior la licitaţie, Antrepriza de Construcţii şi Instalaţii. ACI a dat în judecată Primăria şi a cerut reanalizarea ofertelor, chiar dacă lucrările sunt deja executate pe jumătate, şi a obţinut până acum câştig de cauză.

După ce Curtea de Apel Cluj a publicat ieri motivarea instanţei în acest caz, avocaţii ACI spun că efectul legal imediat este de desfiinţare a primului rezultat al procedurii de atribuire, când contractul a fost atribuit către Con-A.

"Autoritatea contractantă Municipiul Cluj Napoca trebuie să reunească Comisia de evaluare pentru a finaliza de îndată procedura, prin emiterea unui nou rezultat. La acest moment, în cadrul procedurii mai există o singură ofertă admisibilă, oferta Asocierii conduse de ACI Cluj", spun reprezentanţii ACI.

În ceea ce priveşte contractul încheiat de Primărie cu asocierea Con-A, acesta este desfiinţat de drept, susţine compania clujeană.

Vezi aici detalii despre scandal

Comenteaza