Alertă cu bombă pe Aeroportul Cluj. Bărbatul care a creat panică, un bistriţean băut. Ce va păţi

Alertă cu bombă pe Aeroportul Cluj. Bărbatul care a creat panică, un bistriţean băut. Ce va păţi
Alertă de securitate maximă, miercuri dimineața, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, unde unul dintre pasagerii unui zbor a anunțat că are o bombă la bordul avionului.

UPDATE: Bărbatul care a creat panică, miercuri, într-un avion ce urma să decoleze de pe Aeroportul Cluj-Napoca este un bistriţean în vârstă de 44 de ani şi a fost reţinut, el fiind cercetat în prezent de poliţiştii de frontieră pentru infracţiuni pedepsite de Codul Aerian, urmând ca dosarul să fie preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Miercuri, 26 iulie 2017, la ora 05.55, pe zborul Wizzair W63301, cu destinaţia Londra Lutton, unul din pasageri a făcut afirmaţia că are o „bombă în bagajul de cabină". Având în vedere gravitatea situaţiei create au fost declanşate procedurile specifice.

Zborul a avut o întârziere de 2 ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria şi a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă. Celelalte zboruri nu au fost afectate şi se desfăşoară conform programului", transmite conducerea aeroportului clujean. 

Reprezentanţii companiei aeriene low-cost Wizz Air au declarat că pasagerul în cauză a fost arestat și, după reverificarea tuturor bagajelor, a pasagerilor și a aeronavei, operațiunile obişnuite au fost reluate. ''Siguranța și securitatea reprezintă pentru Wizz Air prioritatea 0. Cazul este acum de competenţa poliţiei."

Comenteaza