Alertă falsă cu bombă la un mall din Cluj-Napoca. Un timişorean, vinovat de haosul creat

Alertă falsă cu bombă la un mall din Cluj-Napoca. Un timişorean, vinovat de haosul creat
Poliția din Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel la 112, că în incinta centrului comercial VIVO (fostul Polus Center) există un pachet suspect lângă una dintre fântânile arteziene. Mall-ul a fost evacuat. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

UPDATE: Se pare că timişoreanul a recunoscut că a sunat la 112 şi a spus că e o bombă în mall. Surse spun că bărbatul suferă de afecţiuni psihice.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"În jurul orei 13:45, am primit o sesizare prin care a fost anunţat faptul că în centrul comercial este o geantă suspectă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au delimitat zona. Deocamdată nu a fost identificată o astfel de geantă. Verificările continuă", spun reprezentanţii IPJ Cluj. 

Oamenii legii mai spun că a fost identificat bărbatul care a făcut sesizarea. Are 28 de ani şi este din Timişoara. Acesta a fost condus la audieri. 

Centrul comercial a fost redeschis. "O singură intrare mai este închisă, în zona specificată", mai spun reprezentanţii IPJ Cluj. 

Comenteaza