Alertă în Florești! Ursoaică cu doi pui, pe șosea, la intrare în comună

Alertă în Florești! Ursoaică cu doi pui, pe șosea, la intrare în comună
| Foto: arhivă

Autoritățile sunt în alertă după ce, în noaptea dinspre luni spre marți, pe DN1, la intrarea în Florești, au fost văzuți trei urși.

Autoritățile locale au fost sesizate cu privire la prezența unei ursoaice cu doi pui pe strada Avram Iancu din Florești, în zona Metro. Persoanelor sunt rugate să nu se apropie de animale în caz că le zăresc și să sune imediat la 112.

"Avem informații cu privire la apariția unei ursoaice cu doi pui în zona Floresti. Dacă cunoște cineva detalii sau este văzută, trebuie apelat serviciul 112, în acest caz, nefiind un animal care se poate gestiona ușor, decât printr-un protocol special.

Lăsăm și numărul de telefon al poliției locale Floresti: 0727 809 866 - poliția locală Floresti", transmit cei de la Asociația Naționala de Combatere a Braconajului și Poluării Cluj.

"A fost sunat IJJ-ul noaptea puțin după ora 1 prin 112, s-a deplasat un echipaj la fața locului, însă urșii nu mai erau acolo. Prin urmare, au fost anunțate organismele locale competente (Primăria Comunei Florești și responsabilul local de fondul cinegetic) în vederea luării măsurilor care se impun, conform atribuțiilor prevăzute de OUG 81/202", a declarat prefectul Clujului, Tasnadi Istvan.

Comenteaza