Ancheta DNA a ajuns la UDMR Cluj. Procurorii verifică finanţarea campaniei electorale din iunie

Ancheta DNA a ajuns la UDMR Cluj. Procurorii verifică finanţarea campaniei electorale din iunie
Procurorii au descins la sediul UDMR Cluj. Percheziţiile au legătură cu dosarul în care apare numele viceprimarului UDMR Horvath Anna şi al şefei Direcţiei de Urbanism din Primăria Cluj-Napoca, Corina Ciuban.

În cadrul percheziţiilor efectuate luni la sediul din Cluj al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a ridicat documente legate de finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2016.

"Procurorii au luat documente despre campania electorală, dar acestea oricum erau publice. Noi le depusesem la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Anchetatorii au mai ridicat hard-disk-ul şi telefonul contabilei UDMR Cluj. Cu mine nu au stat de vorbă, au discutat doar cu contabila, timp de o oră, în biroul dânsei", a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, preşedintele UDMR Cluj, Csoma Botond.

Acesta a mai precizat că nu îşi dă seama ce ar putea fi în neregulă în actele privind campania electorală. "În legătură cu actele depuse la AEP nu cred că sunt nereguli. Am înţeles că sunt ceva denunţuri, dar nu ştiu despre ce e vorba", a mai spus liderul UDMR Cluj.

CITIŢI AICI DETALII DESPRE ANCHETA PROCURORILOR, CARE O VIZEAZĂ PE ANNA HORVATH, VICEPRIMARUL CLUJULUI.

Comenteaza