Apartamentul care îi aşteaptă pe muzicienii de la Scorpions şi Smokie GALERIE FOTO/VIDEO

Apartamentul care îi aşteaptă pe muzicienii de la Scorpions şi Smokie GALERIE FOTO/VIDEO
Apartamentul prezidenţial de la City Plaza este pregătit pentru membrii trupei Scorpions şi Smokie. Vezi pe ziuadecj.ro imagini din apartament.

Apartamentul de la City Plaza, în care a fost cazată şi actriţa Jaqueline Bisset, este pregătit să găzduiască weekend-ul viitor câte un membru al trupelor Scorpions şi Smokie. Artiştii vor fi cazaţi în cinci dintre apartamentele de lux ale hotelului, printre care şi cel prezidenţial. Organizatorii nu ştiu însă dacă în apartamentul prezidenţial vor sta chiar soliştii formaţiilor sau alt component important al acestora.

Costul total al apartamentului depăşeşte 1.000 de euro pe noapte, iar în acest preţ sunt incluse toate serviciile hotelului: camera de cinci stele, micul dejun, serviciile guvernantei, accesul la centrul spa şi la parcare.

Pe lângă internet şi fax, tapetul şi parchetul din piele naturală sau covorul cu pietre înserate în textură, membrul trupei care va fi cazat în apartamentul prezidenţial va beneficia şi de un jacuzzi şi o saună personală, părţi componente ale apartamentului.

Cei de la Scorpions sunt aşteptaţi să susţină un concert în data de 8 octombrie, la inaugurarea Cluj Arena, urmând ca în data de 9 să concerteze trupa Smokie.

Vezi mai jos imagini filmate în apartamentul prezidenţial.

 

Comenteaza