Apostu rămâne în arest. Stoia nu se poate întoarce la firmă

Apostu rămâne în arest. Stoia nu se poate întoarce la firmă
Curtea de Apel Mureş a decis în urmă cu câteva minute menţinerea stării de arest preventiv în cazul lui Sorin Apostu.

Totodată, cererea lui Călin Stoia de a i se ridica interdicţia de a lua legătura cu doi dintre martorii din procesul de corupţie în care este judecat, a fost respinsă de judecătoarea Mihaela Creţu.

"Instanţa a respins cererea de înlocuire a măsurii arestului cu obligaţia de a nu părăsi localitatea în cazul inculpatului Apostu Sorin. totodată, Curtea a respins cererea lui Stoia Călin", a declarat purtătorul de cuvînt al Curţii de Apel Mureş, Anuţa Duşa.

Amintim că luni, 14 mai, judecătoarea Mihaela Creţu de la Curtea de Apel Mureş, a pus în discuţie legalitatea şi temeinicia arestului preventiv în cazul lui Sorin Apostu, şi a amânat pronunţarea pentru astăzi. Avocatul lui Apostu, Tiberiu Ban, a cerut înlocuirea acestei măsuri privative de libertate cu obligarea de a nu părăsi localitatea. Pe de altă parte, Călin Stoia a cerut să i se ridice interdicţia de a lua legătura cu martorele Olga Ionuţiu, director economic şi administrator al firmei lui Stoia, Total Trading Company şi Alina Tohotan, director de operaţiuni şi tranzacţii la Brantner Vereş SA, întrucât doreşte să se întoarcă la muncă. Şi această cerere a rămas în pronunţare pentru data de astăzi.

 

 

Etichete
Comenteaza