Au fost prinşi hoţii de la Universitatea de Științe Agricole

Au fost prinşi hoţii de la Universitatea de Științe Agricole

Cei doi hoți care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universitații de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj au fost prinși.

Cei doi hoți care au dat o spargere la casieria USAMV Cluj-Napoca și au fugit cu peste 90.000 de lei, în bani și bonuri valorice, au fost prinși, unul dintre aceștia fiind depistat pe raza județului Iași, transmite MEDIAFAX.

„Două persoane, care au spart în luna octombrie casieria USAMV, de unde au sustras 90.000 de lei în bani și în bunuri valorice, au fost prinse. Una se afla pe raza județului Iași, cealaltă, în alt județ. Anchetatorii au desfășurat o amplă acțiune pentru depistarea hoților”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Două persoane au pătruns, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în clădirea rectoratului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca și au furat banii din casierie.

Furtul a fost depistat dimineața de angajații universității. Potrivit polițiștilor clujeni, inițial a fost reclamată sustragerea sumei de 30.000 de lei, dar ulterior s-a revenit asupra prejudiciului și s-a stabilit că acesta ajunge la peste 90.000 de lei.

Citeşte si:  Hoții de la USAMV, cautați de polițiștii clujeni. Se încearcă refacerea traseului celor doi

Comenteaza