Autostrada Transilavania. CNAIR: "autorizaţia de construcţie pentru Târgu Mureş - Ungheni a fost prelungită"

Autostrada Transilavania. CNAIR: "autorizaţia de construcţie pentru Târgu Mureş - Ungheni a fost prelungită"

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) spune că autorizaţia de construcţie pentru sectorul de autostradă Târgu Mureş - Ungheni a fost prelungită. 

Autorizaţia de Construcţie pentru sectorul de autostradă Târgu Mureş- Ungheni a fost prelungită încă din 11 aprilie 2019. "Valabilitatea Autorizației de Construcție a fost prelungită de Ministerul Transporturilor până pe data de 27 aprilie 2020, în conformitate cu prevederilie legii și vizează executarea lucrărilor pe Lotul 1 Târgu Mureș- Ungheni (km 0+000 – km 4+500)", transmite CNAIR.

Asociația Pro Infrastructura (API) atragea, marţi, atenția asupra posibilității anulării licitației pentru ciotul de 4,5 km al Autostrăzii Transilvania (A3), între Aeroportul Transilvania (Ungheni) și sud-vestul orașului Târgu Mureș (plus drum legătură conexiune cu zona Promenada Mall/Metro). 

CNAIR mai precizează că în acest moment se aşteaptă decizia motivată a instanţei pentru a putea fi declanşată procedura de semnare a contractului între CNAIR S.A. şi firma declarată câştigătoare în urma acţiunilor în justiţie.

 Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la Asociaţia Pro Infrastructura să se documenteze temeinic înainte să lanseze public informaţii pe teme care ţin de dezvoltarea infrastructurii din România. 

Comenteaza