Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania

Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, îi reproşează ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, „un blocaj total” în ceea ce priveşte licitaţia pentru un sector de 40 de kilometri din Autostrada A3 Transilvania.

"În 2003 PSD Năstase-Mitrea a centrat primul contract de lucrări pe Autostrada Transilvania Brașov-Borș.
Aproape 20 de ani mai târziu, PSD Ciolacu-Grindeanu sunt la preluare cu aceleași întârzieri, blocaje și scuze cu care ne-au obișnuit în tot acest timp.

Discutăm despre un sector de 40km între Zalău și limita județelor Sălaj/Bihor, ce include și tunelul Meseș de aproape 3km ce traversează Carpații Occidentali în apropiere de Zalău. Proiectul evaluat la peste 4 miliarde de lei a fost licitat pe final de 2020, iar în 2021 s-au înscris în cursă nu mai puțin de 12 constructori.

Rămăsese pentru Grindeanu să califice primii 6 concurenți în etapa finală, să selecteze câștigătorul și să semneze contractul de lucrări. Zis și… nefăcut. Au trecut peste 8 luni de guvernare militaro-socialistă și nu au fost în stare nici măcar să dea lista scurtă de 6 constructori calificați. Cu PSD și PNL la butoane total, România pare condamnată să nu aibă infrastructura pe care o merită și o autostradă care să străbată România de la un capăt la altul'', a scris Cătălin Drulă pe Facebook. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza