Cadouri pentru toată lumea la "Cel mai mare Giveaway" din Cluj-Napoca

Cadouri pentru toată lumea la
La iniţiativa Getlokal România, în perioada 12-13 decembrie va avea loc un eveniment social numit „Cel mai mare Giveaway din Cluj”, care vine cu o sumedenie de cadouri pentru clujeni.

Prin specificul evenimentelor de acest gen, clujenii vor primi cadouri în preajma sărbătorilor de Crăciun. Inţiativa Getlokal a fost primită cu real interes de peste 20 de companii din Cluj-Napoca, care au contribuit la organizarea evenimentului.  

Având în vedere că se apropie sărbătorile, companiile din Cluj-Napoca au decis să întoarcă o parte din veniturile lor înapoi clujenilor şi să le ofere cadouri care constau în multe surprize plăcute. Acestea vor fi: vouchere pentru cumpărături, reduceri la restaurante şi cafenele, cafele, băuturi şi servicii gratis. La petrecerea de încheiere din 13 decembrie, pe lângă tombolele care se vor organiza din oră în oră, va fi un concert David & Six Martini Band care va întreţine atmosfera până dimineaţă.

Programul de desfăşurare al evenimentului este următorul: în 12 decembrie, 10 promoteriţe vor împărţi în centrul oraşului plicuri care  vor conţine promocarduri cu reduceri şi ofertele companiilor participante, iar plicul propriu zis reprezintă invitaţia la concert. În 13 decembrie, promoteriţele îşi vor continua activitatea în zonele populate de studenţi: strada Piezişă, căminele din Hasdeu, căminele din Observator.

Getlokal este o platformă online cu conținut generat de useri, care pune în dialog oamenii cu locurile lor preferate. Accentul este pus pe viața socială, timp liber și lifestyle, dar acoperă în același timp toate domeniile de afaceri. Iniţiativele încearcă să ajute utilizatorii să facă cele mai bune alegeri cu privire la locurile în care işi petrec timpul liber, să afle cele mai interesante oferte şi evenimente din jurul lor. De asemenea, oferă posibilitatea celor care dețin o afacere să comunice direct cu actualii sau viitorii clienți.

 

 

Etichete
Comenteaza