Cât câştigă în realitate Sorin Grindeanu la ANCOM

Cât câştigă în realitate Sorin Grindeanu la ANCOM
Fostul premier Sorin Grindeanu a fost numit, marţi, în postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrarea şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, într-un interviu pentru expressdebanat.ro, a vorbit despre cât va câştiga fostul premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al ANCOM.

„A reuşi să treci peste anumite resentimente, a reuşi să ierţi în politică este un lucru pe care numai marile caractere pot să-l facă. Care nu judecă totul cu duşmănie şi nu ţin supărare pe cineva zeci de ani de zile. Eu zic că Liviu Dragnea a dat aici dovadă de înţelepciune şi că l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu pentru funcţia asta într-un moment în care Sorin Grindeanu avea nevoie de aşa ceva, iar acea instituţie, e vorba de ANCOM, chiar nu avea o conducere performantă. Cât priveşte zvonurile, vă spun că, în momentul de faţă, salariul pe acea funcţie este la nivel de secretar de stat. Aşadar, azi, căci ce va fi peste o lună nu ştiu, salariul lui Sorin Grindeanu este vreo 8 mii şi ceva de roni (lei, n.r.) în mână. Deci e mai mult decât nimic!", ne-a declarat deputatul Ion Mocioalcă.

 

sursa: realitatea.net

Comenteaza