Cât te costă să organizezi un eveniment pe Cluj Arena în 2020

Cât te costă să organizezi un eveniment pe Cluj Arena în 2020
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Tarifele de închiriere a Cluj Arena pentru evenimente sportive sau concerte, festivaluri şi spectacole vor fi aprobate de Consiliul Judeţean în şedinţa de mâine, 31 ianuarie.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Taxa de închiriere a Cluj Arena pentru concerte, festivaluri, spectacole și întruniri cu caracter comercial (fără utilități) rămâne de 25.000 lei/zi, la fel ca şi în anul 2019, se arată în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre.

Tariful pentru utilizare stadionului la evenimente fotbalistice, competiții interne Liga 1 și competiții internaționale (maxim 2 zile) este de 9.000 euro/eveniment, taxa pentru evenimente fotbalistice şi competiții interne Liga a 2-a este de 2.000 iar închirierea stadionului pentru evenimentele fotbalistice, competiții interne Liga a 3-a (fotbal masculin), Liga a 4-a (fotbal masculin), competiții de fotbal naționale și internaționale de fotbal feminin, tineret și juniori se poate face la tariful de 1.000 de euro/eveniment. Şi amatorii pot să joace pe Cluj Arena, pentru o taxă de 6.000 de lei/oră.

Închirierea arenei pentru evenimente culturale școlare, competiții de atletism și maratoane (fără utilități), va putea fi făcută în 2020 pentru suma de 7.000 de lei/zi. Întrunirile de pe stadion cu caracter religios (fără utilități) vor fi taxate cu 15.000 de lei/zi.

Amatorii de petreceri vor putea închiria sala multifuncțională VIP la preţul de 2.000 lei pentru opt ore. O sală de conferinţă are tariful de 500 de lei/oră, la fel şi sălile VIP multifuncţionale.

Tarifele vor fi supuse votului consilierilor judeţeni în şedinţa de vineri, 31 ianuarie 2020.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza