Ce rişti dacă ţi-ai transformat garajul de cartier în cămară

Ce rişti dacă ţi-ai transformat garajul de cartier în cămară
Doi clujeni au fost amendaţi de poliţiştii locali pentru că-şi foloseau garajele de la bloc pe post de debara. De asemenea, le-a fost anulat/reziliat abonamentului sau contractului de închiriere pentru terenul ocupat.

"La începutul acestei săptămâni, poliștitii locali clujeni din cadrul Serviciului Inspecție comercială au desfășurat o acțiune în spatele Pieţei Agroalimentare Mărăşti, la garajele cu acces din Calea  Dorobanţilor amplasate pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. S-a verificat dacă acestea sunt utilizate în scopul pentru care au fost construite, respectiv pentru gararea autovehiculelor. Pentru neregulile constatate, respectiv utilizarea garajului ca depozit de legume-fructe, au fost încheiate 2 procese verbale de
constatare a contravenţiei, în conformitate cu prevederile HCL 150/2009,  în valoare de 3.000 lei", se arată într-un comunicat remis presei.

De asemenea, ca măsură complementară, s-a solicitat Serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor din municipiul Cluj-Napoca anularea/rezilierea abonamentului sau contractului de închiriere pentru terenul ocupat.

Citeşte şi Se demolează garajele! Cinci parkinguri în loc de (aproape) 500 de garaje

Comenteaza