Cel mai bogat clujean vine la Realitatea TV Cluj, diseară. E prima apariţie la TV în 2013

Cel mai bogat clujean vine la Realitatea TV Cluj, diseară. E prima apariţie la TV în 2013
Cel mai bogat clujean, Ştefan Vuza, care potrivit Top 300 Capital are o avere de aproape 90 de milioane de euro, vine în această seară la Realitatea TV Cluj. Vuza este invitatul unei ediţii-eveniment a emisiunii Clujul în Realitate, care va începe la 20.15.

Cel mai bogat clujean, Ştefan Vuza, care potrivit Top 300 Capital are o avere de aproape 90 de milioane de euro, vine în această seară la Realitatea TV Cluj. Vuza este invitatul unei ediţii-eveniment a emisiunii Clujul în Realitate, care va începe la 20.15. Industriaşul va apărea în această seară pentru prima dată la televizor în 2013 şi va comenta modul în care îl ajută sau îl încurcă Primăria, Consiliul Judeţean, Guvernul.

De asemenea, va vorbi despre privatizarea CFR Marfă şi competenţa cu care organizează licitaţiile actualul cabinet, despre noul acord semnat de România cu FMI şi cât de multe decizii care ne privesc direct se iau din afara ţării. Ştefan Vuza vine la Clujul în Realitate să ne spună cât va mai ţine criza, în viziunea sa, şi dacă trebuie să ne aşteptăm la un nou dezastru economic, aşa cum prevăd unii analişti din Statele Unite. Alături de Vuza, în studioul Realitatea TV Cluj se va afla şi analistul economic Emil Culda.

Etichete
Comenteaza