Cine este șoferul care a fost prins gonind cu aproape 300 km/h pe A3

Cine este șoferul care a fost prins gonind cu aproape 300 km/h pe A3

Polițiștii clujeni au depistat, duminică, pe Autostrada Transilvania, trei șoferi în care rulau cu o viteză de peste 200 km/h.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Duminică, în intervalul orar 13.00-18.00, polițiștii rutieri au acționat pe autostrada A3 Turda – Borș, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în scopul asigurării siguranței traficului rutier și reducerea numărului de evenimente rutiere.

În total, în perioada menționată, polițiștii au constatat 90 de abateri de la normele în vigoare. În 50 dintre respectivele cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale, 41 din acestea în urma depistării conducătorilor auto care au depășit limita legală de viteză, urmând a fi luate măsurile legale în toate situațiile înregistrate.Totodată, abaterile constate au condus la reținerea unui număr de 15 permise de conducere.

Au fost înregistrate trei cazuri în care conducătorii auto rulau cu o viteză de peste 200 km/h.

Unul dintre aceștia, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Câmpia-Turzii a fost depistat în jurul orei 17.00, circulând cu viteza de 288 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Conform IPJ Cluj, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale aplicate în cadrul acțiunii polițiștilor este de aproximativ 37.990 lei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza