Cioloş, luat la rost de un clujean: "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?"

Cioloş, luat la rost de un clujean:
Premierul Dacian Cioloş, aflat la Cluj-Napoca, a fost luat la rost de un bărbat care se afla în faţa Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei. Acesta l-a întrebat "de ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?".

Persoana respectivă, boxerul Călin Mărincuş, era în zona în care presa îl aştepta pe premier, lângă Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj. În momentul în care premierul s-a apropiat de intrare, bărbatul a strigat: "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" şi "Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!", transmite Mediafax.

Premierul nu a reacţionat şi a intrat în muzeu, însă la ieşire s-a oprit să discute cu bărbatul. Cioloş a încercat să îi explice că România face parte din UE, motiv pentru care trebuie să accepte cotele de refugiaţi.

"Autorităţile române au luat o decizie împreună cu statele membre UE, de unde România primeşte bani şi unde românii pot să meargă la muncă. România are drepturi, dar şi obligaţii. Toate statele au decis să primească un anumit număr de migranţi", i-a spus premierul bărbatului.

Acesta însă a continuat să refuze argumentele premierului, spunând că nu există egalitate între românii care lucrează în străinătate şi migranţii primiţi de România.

Premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dâncu au fost prezenţi, vineri, la Prefectura Cluj, unde s-au întâlnit cu prefectul Gheorghe Vuşcan, primarul Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţea, Marius Dorel Mînzat, după care au vizitat şantierul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei.

Comenteaza