Conferinţă cu ambasadori şi foşti miniştri la Cluj

Conferinţă cu ambasadori şi foşti miniştri la Cluj
Conferinţă internaţională la Cluj cu reprezentanţi de vârf ai mediului local de afaceri, susţinut de reputata agenţie de ştiri Bloomberg.

Conferinţa "Investing in a transformational Romania - know-how, strategies, ptential, opportunities" e programată în 27 martie la hotelul Opera Plaza, în organizarea a două facultăţi de la Universitatea "Babeş-Bolyai" - cele de Business şi respectiv de Studii Europene.

La conferinţă vine ambasadorul Belgiei în România Philippe Beke, ataşatul comercial al Ambasadei Austriei Arnulf Gressel, consulul onorific la Cluj al Ambasadei Regatului Ţărilor-de-Jos Wouter Reijers, fostul ministru al afacerilor europene Vasile Puşcaş, şi Octavian Vidu (director pe România al CEE Equity Partners, fondul care gestionează proiectele de investiţii ale Chinei în Europa central-răsăriteană).

Participantii vor lua în discutie politica de investitii a României, capacitatea acesteia de a fi atractivă şi de a atrage investitori, de a formula o politică riguroasă în domeniu, cu prioritati bine structurate, sustinute activ. Evenimentul constituie totodata un prim pas în lansarea unui forum de afaceri cu desfăşurare anuală la Cluj-Napoca, spun organizatorii.

Etichete
Comenteaza