Craiova, geloasă pe Cluj-Napoca din cauza festivalului Untold: "dacă făceam eu...eram în cătuşe"

Craiova, geloasă pe Cluj-Napoca din cauza festivalului Untold:
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, l-a atacat dur pe edilul Clujului, Emil Boc, pentru finanţarea festivalului Untold.

Şeful reşedinţei judeţului Dolj a susţinut, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Facebook, că e inadmisibil ca municipalitatea clujeană să finanţeze un concert cu 900.000 de euro. Asta deşi suma alocată de autorităţile clujene este mult mai mică. 

"Primăria Cluj-Napoca a plătit 900.000 de euro pentru UN CONCERT! În urma unei licitaţii care numai licitaţie nu se poate numi. Dacă făceam eu asemenea "achiziţie" eram în cătuşe! Pe Boc îl aplaudă! Că doar e Boc! Şi e PNL! La ei orice e posibil...", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu. 

Edilul municipiului Cluj-Napoca a reacţionat ferm la declaraţiile acesteia, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri dimineaţa.

„E o dezinformare a doamnei Olguţa Vasilescu. Dânsa vorbea de 900.000 de euro. Contractul Primăriei este cunoscut şi anume 10% din bugetul festivalului și anume 400.000 de euro", a precizat Boc. 

Festivalul Untold, aflat la prima ediţie, s-a desfăşurat între 30 iulie şi 2 august, timp în care pe cele opt scene amenajate au urcat 170 de artişti, ale căror show-uri au fost urmărite de peste 240.000 de petrecăreţi. De un succes aparte s-au bucurat DJ-ilor Armin van Buuren şi David Guetta. Bugetul evenimentului a fost de 4.5 milioane euro, din care 400.000 de euro de la bugetul local.

Comenteaza