Cum sa fii retinut pentru 24 de ore in 4 pasi la Cluj-Napoca? Sa ai o alcoolemie de 1.99 mg/l, plăcuţe false si sa NU ai permis

Cum sa fii retinut pentru 24 de ore in 4 pasi la Cluj-Napoca? Sa ai o alcoolemie de 1.99 mg/l, plăcuţe false si sa NU ai permis

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce a fost depistat, pe Calea Florești din Cluj-Napoca, conducând băut o mașină neînmatriculată și fără să dețină permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cămăraşu. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

"În fapt, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, cel în cauză a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Floreşti.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concetraţie de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fos condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei", precizează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

Totodată, a reieşit faptul că  autoturismul condus nu este înmatriculat, plăcuţele cu numărul de circulaţie provizorie aplicate pe autoturism, având valabilitatea expirată din luna august 2020, acestea fiind atribuite unui alt autoturism.

Comenteaza