Cum şi-a parcat o bloggeriţă din Cluj BMW-ul de-a curmezişul trotuarului

Cum şi-a parcat o bloggeriţă din Cluj BMW-ul de-a curmezişul trotuarului
Şi-a trântit BMW-ul decapotabil de-a latul trotuarului, în centrul Clujului, şi i-a forţat pe trecători dacă nu să treacă peste capotă, atunci s-o ia pe carosabil. Maşina bloggeriţei, parcată de-a curmezişul trotuarului, a fost fotografiată de un alt blogger.

 

"Cred că am descoperit reţeta unui blog de succes!", scrie bloggerul Marius Panfiloiu, în textul ce însoţeşte fotografiile cu maşina parcată. "Nu e nevoie să scrii des şi bine, nu e nevoie să ai prieteni a-listeri sau să participi la "pişcotăreli". Trebuie să menţionezi pe maşina proprie (probabil primită cadou de la un "amic" sau de la părinţi) că ai un blog, iar apoi o laşi precum o balegă, ocupând tot trotuarul, pentru a fi sigur/ă că lumea îţi reţine numele.

Atenţie! Nu cumva să greşeşti şi să pui domeniul; la un moment dat poate te răzgândeşti şi în loc de .ro vrei .com sau .eu şi trebuie să dai alţi bani pentru a schimba inscripţia de pe maşină. Cel mai bine e să scrii "Blog Nume Prenume" şi apoi te descurcă gugălu. Dacă pui şi o monogramă de blondă cu iniţialele tale, i-ai ucis pe toţi! Aşa făceau şi baronii acum câteva sute de ani: îşi puneau blazonul pe palat. Dă bine! Eşti vizibil în trafic şi faci trafic (pe blog)".

În secţiunea "despre mine" a blogului, Alina Ceuşan scrie despre ea că este "studentă, iubitoare a artei şi a modei" şi studiază Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Babeş-Bolyai.

 

Etichete
Comenteaza