Cunoscutul fan al lui "U" RJ, năşit de asociatul lui Mutu

 Cunoscutul fan al lui
Fostul lider al galeriei Universităţii, Mircea Cenan (foto stânga), alias RJ, s-a însurat. Nunta a avut loc pe 31 octombrie, fiind un cadou special din partea “băiatului rău al Clujului” de ziua consoartei.

Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant luxos din Cluj, în stil elveţian.

Pe proaspeţii însurăţei i-a năşit Adrian Marţian, asociatul lui Adrian Mutu. Omul de afaceri din Cluj şi "Briliantul" deţin împreună, din decembrie 2011, o firmă de combustibil biodiesel. În luna mai a acestui an, cei doi şi-au exprimat intenţia de a cumpăra clubul Universitatea Cluj. La petrecere a mai participat şi Florin Belu, patronul clubului în care au petrecut fotbaliştii olandezi Van Persie şi De Jong. Mircea Cenan şi soţia sa, Florina, s-au cunoscut într-un bar din "Groapa" Mărăşti. În 30 septembrie 2007 s-au căsătorit la Oficiul Stării Civile. În 18 august 2008, la 20 de ani, Florina a devenit mămica unui băiat pe nume Luca. Mircea Cenan mai are un băieţel de 10 ani din căsătoria anterioară, care este crescut de mama lui.

RJ este cunoscut în Cluj pentru altercaţiile pe care le-a avut ani la rând din cauza echipei de suflet "U" Cluj: a bătut jucătorii de la CFR Cluj în faţa hotelului Sport, l-a făcut KO pe portarul Vasili Hamutovski după un antrenament al Stelei pe Stadionul Ion Moina, a fost implicat în zeci de scandaluri cu forţele de ordine, fiind suspendat pentru trei ani de la toate competiţiile sportive. În ultimul timp, viaţa de familie l-a făcut "om de casă". S-a cuminţit, în special, de dragul lui Luca.

 

Comenteaza