Cupoane de pensii la liber pe un stâlp de curent din Cluj-Napoca

Cupoane de pensii la liber pe un stâlp de curent din Cluj-Napoca
| Foto: WhatsApp

Un clujean ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei o ciudăţenie a naturii. Pe un stâlp de electricitate din oraşul Cluj-Napoca "au crescut" cupoane de pensii. Omul spune că poşta ar trebui să dea socoteală cuiva.

Pe strada Bartok Bela din municipiul Cluj-Napoca, dacă vrei să îţi recuperezi cuponul de pensie, cobori la stâlp şi semnezi... pe coşul de gunoi probabil... dacă ai ridicat cuponul. Nu mai ai nevoie de buletin deoarece poţi lua câte câte cupoane vrei. Sunt la liber. 

Un clujean a văzut pe un stâlp de curent, lângă coşul de gunoi, agăţate cu elastic câteva zeci de cupoane de pensii. A fost surprins de indolenţa factorilor poştali şi s-a gândit să facă publică apariţia bizară a felului în care informaţiile personale ale unei categorii vulnerabile au ajuns la cheremul oricui.  

"Cum distribuie poşta cupoanele de pensii. Foto realizată pe str. Bartok Bela. O metodă minunată de a informa posibilii hoți asupra adreselor pensionarilor și veniturilor aferente", ne scrie clujeanul indignat. 

Acesta mai spune că nu va fi uşor pentru pensionari să ia drumul ghişeelor dacă ar dori să obţină o dublură a cuponului de pensie, în caz că vor avea nevoie de acesta pentru a face dovada venitului în faţa altor instituţii. "Și bucuria pensionarilor de a pierde timpul pe la ghișee pentru a obține o dublură dacă au nevoie la bancă, RATUC etc.", adaugă clujeanul. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza