De necrezut! Trei șoferi pe contrasens, pe A3, în doar o oră

De necrezut! Trei șoferi pe contrasens, pe A3, în doar o oră

Polițiștii clujeni au desfășurat, noaptea trecută, o acțiune în zona nodului rutier al A3 din Gilău, pentru combaterea incidentelor în trafic, cauzate în special de depășirile neregulamentare și de circulația pe sensul opus de mers.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate în intervalul orar 21.00 – 01.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, 5 permise de conducere fiind reținute, dintre care 3 pentru circulație pe sensul opus de mers, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Trei pe contrasens

În intervalul 22.35 – 23.40, trei conducători auto cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani au fost depistați circulând pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, pe breteaua de urcare a autostrăzii A3, dinspre localitatea Gilău.
În toate cazurile conducătorii auto au fost sancționați contravențional, iar ca măsură tehnico-administrativă polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, în jurul orei 22.30, pe breteaua de urcare pe autostrada A3, dinspre localitatea Gilău, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 29 de ani, care a efectuat manevra de depășire a două autoturisme în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă”.

Comenteaza