Dinescu face "Insectarul Politic" cu Rareş Bogdan la Realitatea TV

Dinescu face
Mircea Dinescu i se alătură în platou clujeanului Rareş Bogdan în fiecare săptămână, de astăzi, la Realitatea TV.

De azi în fiecare joi de la ora 22 până la ora 23.15 puteţi urmări "Insectarul politic" cu Rareş Bogdan şi Mircea Dinescu, în cadrul  emisunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Transformarea Parlamentului în poligon de încercare a prea multor nerozi care au înțeles din democrație că le este slujnică, fată în casă și amantă plus secretară cu atribuții speciale transformă România într-o ordonanța proastă a generalilor europeni, neobișnuiți cu obielele vândute drept pantofi de băl la Buckingam Palace, Opera din Viena, Covent Garden sau Metropolitanul newyorkez.

În această seară, de la oră 22.00 la 23.15 Mircea Dinescu scoate la tablă a€œJocurilor de Putere" tot ce mișcă, respiră, taie frunză la câini și face gargară în politichia românească. Nimeni nu scapa din insectarul poetului, de la Traian Băsescu la Ion Iliescu, de la Victor Ponta la Adrian Năstase și de la Nicu Ceaușescu la Crin Antonescu. Pune-i întrebări pe jocurideputere@realitatea.net și află ce este mai ușor, să românizezi Europa sau să europenizezi România? Ne ajută cu ceva experiență dacilor cu romanii?

"Jocuri de Putere", cu Mircea Dinescu. În fiecare joi de la 10 la 11.15 post meridian.

Comenteaza