După spectacol, un solist de la Opera Maghiară s-a sinucis

După spectacol, un solist de la Opera Maghiară s-a sinucis
Un solist de la Opera Maghiară din Cluj a fost găsit mort în baia din propria locuință.

Tânărul, Szilard Sziklavari (foto stânga, în cămaşă), a fost găsit de iubita sa, în baia din propria locuinţă, duminică noaptea la ora 4. Acesta se înjunghiase cu un cuţit de bucătărie, în zona hemitoracică, şi a fost transportat de urgenţă la Institutul Inimii, dar a decedat din cauza rănilor, ieri la amiază.

Sziklavari avea 31 de ani şi urma să se căsătorească cu logodnica sa, Anita. Era originar din localitatea sălăjeană Jibou şi absolvise, în 2006, Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca.

Mulţi dintre prietenii săi i-au transmis mesaje de adio astăzi, pe contul de Facebook.

UPDATE

Un prieten al solistului a spus pentru ziuadecj.ro că tânărul urma să se căsătorească, cel târziu vara viitoare. "Nu avea probleme cu logodnica, ba chiar îşi cumpărase de curând maşină şi plănuiau să-şi cumpere un apartament. Cred că a fost o cădere nervoasă", a spus un prieten al bărbatului, care a insistat să rămână anonim.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj, Anca Purdea, spune că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Sziklavari avusese spectacol chiar duminică, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Acesta a jucat în opereta în trei acte Contesa Maritza, care a început la ora 17.

 

Etichete
Comenteaza