Şeful UPU Cluj: Viaţa brancardierului înjunghiat de Gore a fost pusă în pericol

Şeful UPU Cluj: Viaţa brancardierului înjunghiat de Gore a fost pusă în pericol
Viaţa brancardierului înjunghiat de mai multe ori de interlopul Marius "Gore" David în torace şi braţ, în cursul nopţii trecute, a fost pusă în pericol, a confirmat şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU), Dorin Mureşan.

"Marius David s-a prezentat la Urgenţă la ora 22.50 cu simptomatologie abdominală şi o stare generală alterată. S-au început investigaţiile, a fost liniştit şi a început un tratament. A stat liniştit până la ora 5.30, când brusc totul s-a derulat în foarte scurt timp: în 30 de secunde şi-a tras singur perfuzia afară şi a mers spre ieşire, unde erau trei brancardieri, pe care i-a atacat. A mai atacat încă un brancardier, care era în zonă", a spus şeful UPU Cluj.


Brancardierul atacat, Augustin Câmpean, a avut leziuni - o plagă înţepată toracică şi multiple plăgi tăiate la braţul stâng. "Viaţa i-a fost pusă în pericol, dar nu pot da o decizie. Medicul legist va hotărî asta", a spus Mureşan. El spune că nu poate preciza cum a ajuns cuţitul în mâna lui Gore. "A fost cineva să-l viziteze şi e posibil să-l fi adus. Cuţitul era într-un tricou, ca o haină de schimb. Totul s-a petrecut în câteva fracţiuni de secundă", a spus şeful UPU.


Paza Unităţii de Primire a Urgenţelor este asigurată de un singur agent de pază, "de calibru nesatisfăcător" după cum s-a exprimat Mureşan.


Amintim, Gore a înjunghiat noaptea trecută un brancardier, la UPU Cluj, după care a fugit de la faţa locului. Acesta este căutat de mascaţi şi este cercetat de către procurori. Vezi aici detalii despre incident

Comenteaza