Festival de muzică electronică la Castelul Bánffy

Festival de muzică electronică la Castelul Bánffy
Prima ediție a festivalului clujean de muzică electronică de la Castelul Bánffy va avea loc în perioada 21-23 iunie şi promite un line-up cu cele mai importante nume internaționale și autohtone din scena electronică de DJ și live acts.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE, DUB PISTOLS LIVE, A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS și WANKELMUT sunt primele nume anuntațe de organizatori dintr-o listă de peste 30 artiști ce vor prezenți pe cele 4 scene ale festivalului - două dintre ele în aer liber și două acoperite.

Considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bonţida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat în secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se întinde, cu tot cu clădirile anexe, pe o suprafață de 20.000 metri pătrați, fiind pe rând fostă reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

Clujenii vor putea asista la o mică demonstraţie a evenimntului sâmbătă, 2 februarie 2012, la fostul Hotel Continental, ce se va transforma pentru o seară în scenă pentru Daddy G (Massive Attack)/DJ set, Gojira, Silent Strike (live) și Dubase.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza